Tilmeld dig og få seneste nyt fra Novo Nordisk:
Novo Nordisk Serialisering -support til apoteker

Står I med en alert på et Novo Nordisk produkt, som I har brug for at modtage svar på, kan I kontakte Novo Nordisk EU Alert team på mail (EUalert@novonordisk.com).

Da vores team er globalt, skal du skrive på engelsk. Følgende information skal inkluderes:        Fejlmeddelelse ID (Alert ID) Beskrivelse af problem (Description of issue) Danmark (Country of origin) Kontaktmail (Local contact)

Alert team EU vil vende tilbage så hurtigt som muligt.

Du kan læse mere om alarmhåndteringsprocessen, herunder hvem der skal gøre hvad og hvornår, på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

COVID-19 Update

Du kan til enhver tid se en opdateret oversigt over vores kommende uddannelsestilbud her. Er du tilmeldt et af vores uddannelsestilbud, vil du altid blive kontaktet direkte i tilfælde af ændringer. Vi arbejder p.t. på at sikre vores fremtidige uddannelsestilbud ved alternative muligheder for afvikling, skulle situationen trække ud.

Nyttige links og support materiale:

Her henviser vi til nogle gode sites med relevant information om diabetes og COVID-19 for jer der arbejder inden for sundhedssektoren.

 

Spørgsmål til kundeservice:

Hvis du i mellemtiden har nogen spørgsmål relateret til diabetesbehandling eller brugen af Novo Nordisks produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du er velkommen til at skrive “att. medical” i emnefeltet, hvis din henvendelse er omhandler generel diabetesbehandling. 

Materialer fra Novo Nordisk

Du kan bestille materialer og nåle via vores online webshop.

 

Vi tilbyder 0 jobmuligheder

Gå til vores amerikanske karriere site angående jobs i USA
 

Om uopfordrede ansøgninger

Novo Nordisk modtager kun uopfordrede ansøgninger via dette link, hvor dit CV kan uploades.

Opdateret: 23. marts 2020