Bliv operatør i Novo Nordisk Manufacturing

Føler du dig hjemme i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for hele tiden at forbedre din måde at arbejde på? Er du fuld af initiativ og handlekraft, og bliver du motiveret af teamwork med gode kolleger?

Så er et job som operatør i Novo Nordisk, Manufacturing, måske noget for dig. Her får du mulighed for at gøre en forskel for patienter med diabetes, hæmofili eller andre sygdomme. Samtidig giver vi dig chancen for at udnytte dit potentiale, da vi har fokus på personlig og faglig udvikling. Du kan se frem til et job med stort ansvar, hvor du skaber resultater i samarbejde med dine kolleger.

Video: At arbejde som operatør i Novo Nordisk

Novo Nordisk Manufacturing er ansvarlig for produktionen af alle produkter, der sælges af Novo Nordisk. Det er vores opgave at sørge for, at produkterne er tilgængelige, når kunderne skal bruge dem. Vi sikrer også, at alle produkter lever op til de aktuelle kvalitetsstandarder. Vi beskæftiger ca. 9,700 medarbejdere på vores danske produktionssites i Hjørring, Kalundborg, Hillerød, Bagsværd, Gentofte, Måløv, Værløse og i Køge. For at opnå vores fælles ambition om at blive verdens bedste leverandør af livsvigtig medicin, fokuserer vi løbende på at udvikle og forbedre vores måde at arbejde på. Derfor er vi også altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere.

Krav

  • Du skal kunne dokumentere, at du har dansk, matematik og engelsk på mindst 9. klasses niveau og/eller en uddannel-se som for eksempel industrioperatør, procesoperatør, håndværker eller lignende
  • Du skal være indstillet på at arbejde på 3-holdsskift med skiftevis dag-, aften- og nattevagter – også i weekender og på helligdage, da det meste af vores produktion kører i døgndrift året rundt