Vores opdateringer under COVID-19-pandemien

Under COVID-19-pandemien, forbliver vores forpligtelse over for patienter, vores medarbejdere og de lokalsamfund, hvor vi driver virksomhed, uændret. Vi vil fortsætte med at levere vores medicin til personer, der lever med diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme, beskytte vores medarbejderes sundhed og træffe foranstaltninger til at støtte læger og sygeplejersker, idet de arbejder på at overvinde COVID-19.

Hver dag bliver der stillet nye spørgsmål og givet udtryk for bekymringer, og vi ønsker at holde dig informeret med opdateringer om leveringen af vores medicin, svar til personer, som tager dem, og hvordan du kontakter os.

 


Device assembly production, Hillerød, Denmark

 

Vores fortsatte forsyning af vitale lægemidler

I øjeblikket oplever vi ikke nogen problemer med forsyningen. Vi er velforberedt på situationer som denne, og vi har en opbevaringspolitik, der sikrer langsigtet forsyning. Det er vigtigt, da vi beskæftiger os med livsvigtige lægemidler, som patienter over hele verden afhænger af hver dag.

Vi er klar over, at sundhedsmyndighederne og apotekerne gør deres bedste for at sikre tilgængeligheden af vitale lægemidler under COVID-19, og vi kan forsikre dig om, at vores nuværende lagerbeholdninger er normale. 

Vi fortsætter med at overvåge situationen og dele vores opdateringer.

 


Male wearing protection mask looking out the window

 

Personer, der lever med diabetes og anden alvorlig kronisk sygdom

Hvis du, eller en du kender, lever med diabetes, overvægt eller en anden alvorlig kronisk sygdom, er der ingen tvivl om, at du har nogen bekymringer. Da mange af os bliver bedt om at blive hjemme, er der mange spørgsmål om både fysiske og psykiske bekymringer.

Disse exceptionelle omstændigheder giver anledning til mange spørgsmål om både fysiske og psykiske bekymringer i denne periode. 

Vi vil gerne dele tips og forslag, som vi håber, du vil finde nyttige. 

Lær om håndtering af diabetes under coronavirus

Lær om COVID-19 og overvægt

 


Novo Nordisk employees from our production wearing safety masks

 

Bidrag til kampen mod COVID-19

Vi bruger vores ekspertise, ressourcer og globale rækkevidde til at bidrage til forskningsindsatsen og støtte med meget nødvendige medicinske forsyninger.

Efterhånden som nye problemer fortsætter med at udvikle sig, arbejder vi i tæt kontakt med myndigheder og internationale organer, der reagerer på COVID-19-pandemien.

Vi fortsætter med at bidrage, hvor vi kan og holde fokus på at opretholde forsyningen af vores livreddende medicin til personer med alvorlige kroniske sygdomme.

Læs mere om vores handlinger og bidrag

 


Pharmacy, drawer with medicine

 

Vi passer på vores medarbejdere

For at beskytte vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, har vi bedt alle ikke-produktionsansatte om at arbejde hjemmefra indtil videre.

Under disse ekstraordinære arbejdsforhold sikrer vi, at medarbejderne har støtte til at holde sig aktive, arbejde ergonomisk hjemmefra og tilpasse sig en digital arbejdsplads.

Vi træffer foranstaltninger til at holde antallet af medarbejdere, der arbejder på vores produktionssteder så lavt som muligt, og til at praktisere de anbefalede sociale distanceringspraksisser, når de er på arbejde. Vi spørger kun de medarbejdere, for hvem COVID-19 ikke betragtes som en sundhedsrisiko.

 


Her finder du nogle gode sites med relevant information om diabetes og COVID-19.

 

1. Diabetsforeningens råd om diabetes og coronavirus: https://diabetes.dk/aktuelt/coronavirus.aspx

2. Sundhedstyrelsens råd om coronavirus vedr. risikogrupper: https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Corona/Infokampagne-s%C3%A5rbare/SST_Coronavirus_infokampagne_Sarbare_Digital.ashx

3. Database om forskningsartikler om coronavirus udviklet af Videncenter for diabetes: https://www.videncenterfordiabetes.dk/Fagpersoner/Forskning/Forskningsartikler-om-coronavirus

4. Region Midtjyllands gode råd om videokonferencer: https://www.rm.dk/sundhed/faginfo/center-for-telemedicin/varktojer-og-viden/narvar-pa-afstand/

 


Ofte stillede spørgsmål:
Om vores drift og forretning

Ofte stillede spørgsmål:
For mennesker, der lever med diabetes og fedme


Kontakt os

I disse tider vil vi gerne hjælpe med at give klarhed til sundhedspersonale, patienter, partnere og andre. Fortæl os endelig, hvis du har spørgsmål +45 8020 0240