Changing HaemophiliaTM

Med Changing HaemophiliaTM vil Novo Nordisk gøre en indsats for at afhjælpe udækkede behov i hæmofilibehandling, på andre måder end med medicin.

 

Hæmofili er en sjælden og alvorlig sygdom

Hæmofili er en sjælden og alvorlig sygdom, som rammer ca. 1 ud af 10.000 mennesker. Mange mennesker med hæmofili har ikke fået stillet diagnosen eller får ikke den rette behandling. Selv dem, der er i behandling, kan have kroniske ledsmerter og begrænset bevægelighed på grund af blødninger i leddene. Hvis de ikke får den fornødne behandling, risikerer de at dø i en ung alder.

Med Changing HaemophiliaTM vil Novo Nordisk forsøge at afhjælpe udækkede behov i hæmofilibehandlingen. Vores mål er, at alle med hæmofili i fremtiden får stillet en diagnose og kan leve et liv med så få begrænsninger som muligt.
 

Vores tre fokusområder for Changing Haemophilia™ er:

  • Videnskab
  • Kendskab og adgang til behandling
  • Fælles resultater

Forskning i hæmofili hos Novo Nordisk

Vores vigtigste bidrag

Vores vigtigste bidrag er at finde og udvikle effektive og sikre lægemidler til personer med hæmofili og andre sjældne blødningsforstyrrelser. Vi tilbyder et bredt og nyskabende udvalg af lægemidler. Vi forsker i nye behandlingsprincipper, så vi altid er på forkant med den næste generation af lægemidler.

Forskning i hæmofili


Novo Nordisk Changing Haemophilia, adgang til behandling, Mexico

Afhjælpning af udækkede behov udover medicin 

For at gøre en forskel inden for hæmofili er vi nødt til at gøre mere end at levere den rette medicin. Med Changing Haemophilia™ forsøger vi at afhjælpe udækkede behov ved hæmofili. Sammen med vores partnere i lokalsamfundet arbejder vi for at oplyse om og skabe bedre adgang til diagnosticering og tværfaglig behandling. Vi søger at sikre, at mennesker, der lever med hæmofili, har sundere led, større bevægelighed og større velvære.

Vores mål er, at alle med hæmofili i fremtiden får stillet diagnosen og kan leve et liv med så få begrænsninger som muligt.


Novo Nordisk Haemophilia Foundation

Novo Nordisk Haemophilia Foundation

Formålet med Novo Nordisk Haemophilia Foundation (NNHF) er at danne partnerskaber med medlemmer af det lokale og internationale samfund, så vi kan få ført forandringerne ud i livet. NNHF arbejder for at give personer med hæmofili og beslægtede blødningsforstyrrelser bedre adgang til behandling, bedre behandling og bedre livskvalitet. Sammen fokuserer vi på at støtte de ca. 75 % af verdens hæmofilipatienter, der bor i udviklingslandene, hvor mange af dem stadig ikke har en ordentlig diagnose eller adgang til passende behandling.

Novo Nordisk Haemophilia Foundation


Opdateret: 10. januar 2020