Behandlingsområder

Novo Nordisk tilbyder produkter og services inden for fem behandlingsområder:
diabetes, hæmofili, vækstforstyrrelse, overvægt og østrogenmangel. Nedenfor finder du et link til behandlingsområderne. Du kan desuden finde information om vores arbejde og fremskridt i udviklingen af lægemidler på Novonordisk.com/patients.

Ifølge gældende lovgivning (Lægemiddelloven) kan kun sundhedspersonale få adgang til produktinformation. Dog er det muligt at finde indlægssedlen for de forskellige produkter på www.indlaegsseddel.dk. Er du patient eller pårørende og ønsker at vide mere om vores produkter, skal du kontakte din læge.


Diabetes

Vores sortiment af produkter til behandling af diabetes er i dag så bredt, at brugerne kan få en individuel og moderne behandling.

Læs mere


Overvægt

Svær overvægt er en kronisk sygdom, hvor der er behov for langsigtet behandling. Læs mere om de mange faktorer, som kan have indvirkning på svær overvægt, og hvorfor det er vigtigt med en langsigtet behandling af sygdommen.

Læs mere


Hæmofili

Det er vores ambition fortsat at udvikle og forbedre produkter til behandling af bløder- og blodpladesygdomme.

Læs mere


Vækstforstyrrelse

Novo Nordisk tilbyder patienter med mangel på væksthormon innovative og brugervenlige produkter og doseringssystemer.

Læs mere


Østrogenmangel

Med hormonterapi er det muligt at genoprette hormonbalancen og lindre de klimakterielle symptomer, som mange kvinder får omkring menopausen.

Læs mere

Opdateret: 27. september 2017