Livsforandrende karrierer

At starte en karriere hos Novo Nordisk er mere end bare at få et job. Det er en mulighed for at forbedre livet for millioner af mennesker, der lever med en alvorlig kronisk sygdom.

Uanset om du er med til at levere insulin til patienter over hele verden eller opdage det næste gennembrud på et af vores avancerede forskningscentre, er det i sandhed livsforandrende at arbejde hos os.

Vi er en stolt life science-virksomhed på en mission for at sikre, at mennesker, der lever med en kronisk sygdom, kan leve et rigt liv. Millioner er afhængige af os.

Vi er inspireret af livet i alle dets former, op- og nedture, muligheder og udfordringer. Fra vores kolleger i laboratoriet, der arbejder på at ændre folks liv gennem banebrydende behandlinger, til vores kolleger, der sætter bæredygtighed i centrum for vores processer og arbejder på at forlænge livet for vores planet, er denne mission for at forbedre livet kernen i alt, hvad vi gør.

Forandring er en konstant - forandring i livsstil, forandring inden for teknologi, forandring over det hele. Hos Novo Nordisk venter vi ikke på forandring. Vi skaber den selv.

Vi er en dynamisk virksomhed i en endnu mere dynamisk branche, og vi ved, at det, der har bragt os derhen, hvor vi er i dag, ikke nødvendigvis er det, der vil give os succes i fremtiden.

Derfor presser vi løbende på for at forbedre den måde, vi arbejder på, og livet for de patienter, vi betjener, ved at skabe innovative løsninger, der passer til den måde, folk ønsker at leve på. For at opnå dette går vi ind for åbenhed og for at eksperimentere, idet vi stræber efter at nå det absolut højeste faglige niveau uden at være fikseret på perfektion.

Vi værdsætter vores medarbejdere for de unikke kompetencer, baggrunde og perspektiver, de kan byde ind med. Vi arbejder hele tiden på at bidrage til at få det bedste frem i alle vores medarbejdere, idet vi tilbyder muligheder for udvikling og skaber en stemning af mobilitet i virksomheden. Vi stræber efter at tilbyde en arbejdsplads, der er fantastisk at være på og være fra.

Det er meget vigtigt for os, at alle, der arbejder sammen med os, føler sig handlekraftige som medarbejder og som person. Vi bør alle have mulighed for at handle hurtigt, træffe beslutninger og være fleksible. 

Med en karriere i vores virksomhed vil du mærke en forskel lige fra starten. En følelse af inspiration, der kommer fra en fælles tro på at skabe positive forandringer for mennesker, familier og lokalsamfund overalt - og det er en kollektiv indsats. Vi er afhængige af det fælles potentiale og det samarbejde, der ligger hos vores mere end 64.000 medarbejdere.

I videoen ovenfor kan du møde Marie Darting, en af vores forskere, og høre mere om hendes arbejde som formulation scientist, hendes perspektiv på udviklingsplaner og den effekt, hun føler hendes arbejde har på mennesker, der lever med en kronisk sygdom.

Vi blev grundlagt i 1923 og er i dag en global lægemiddelvirksomhed med hovedkontor lige uden for København.

Vores formål er at drive forandring for at bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme som svær overvægt og sjældne blodsygdomme og endokrine sygdomme. Det gør vi ved at stå i spidsen for videnskabelige gennembrud, udvide adgangen til vores lægemidler  og arbejde på at forebygge og i sidste ende helbrede sygdom.

Med næsten 100 års erfaring, en af de bredeste diabetesproduktporteføljer i sundhedssektoren samt en prisvindende pipeline af innovative produkter bygger vores succes på vores virksomheds værdier – the Novo Nordisk Way.

Få mere at vide om hvem vi er.