Behandlingsområder og uddannelsestilbud

1

Novo Nordisk Medicinsk Uddannelse 

Sammen med ledende specialister tilbyder vi en bred vifte af efteruddannelse af sundhedspersonale i både primær- og sekundærsektoren.

Læs mere 

2

Diabetesbehandling

Vores rejse inden for diabetes begyndte for mere end 90 år siden, og siden da har Novo Nordisk arbejdet for bedre behandling af mennesker med diabetes via innovation, uddannelse og samarbejde.

Læs mere 

3

Behandling af overvægt 

Svær overvægt er i vid udstrækning anerkendt som en af de største trusler mod sundheden i det 21. århundrede. Novo Nordisk tilbyder behandling af overvægt som supplement til kaloriefattig kost og øget fysisk aktivitet.

Læs mere 

4

Hæmofili 

Novo Nordisk tilbyder behandling af patienter med hæmofili A, B eller andre sjældne blødersygdomme. 

Læs mere 

5

Vækstforstyrrelser

Novo Nordisk arbejder for at fremme forskning inden for væksthormonforstyrrelser og behandlingen af disse, så patienter med væksthormonmangel kan leve en aktiv hverdag med størst mulig livskvalitet.

Læs mere 

6

Østrogenmangel 

Gener i overgangsalderen er et resultat af, at produktionen af de naturlige hormoner østrogen og progesteron falder for at forsvinde helt. Novo Nordisk tilbyder en række forskellige hormonterapipræparater, der giver mulighed for behandling af klimakterielle gener.

Læs mere 

Novo Nordisk er en af verdens førende lægemiddelselskaber indenfor behandling af diabetes. Vi har også en ledende position indenfor overvægtsbehandling, hæmofilimangel, vækstforstyrrelser samt hormonpræparater til behandling af overgangsalderen. 

Find medicinpriser her

Find produktresumeer på EMA's hjemmeside her

DK/CA/1118/0143 Godkendt: 20 December 2018