Real people making real change

Real people making real change

Hos Novo Nordisk bliver du en del af en international virksomhed, hvor vi arbejder for at gøre en forskel for andre mennesker – og hinanden. Hos os er alt, hvad vi gør, forbundet. Vi tilbyder en arbejdsplads med muligheder for faglig og personlig udvikling, hvor der er plads til dig: Dine drømme, ambitioner og kompetencer. Dit liv er langt fra lineært, og det samme gælder en karriere hos Novo Nordisk. Vi tror på, at du, med de rette forudsætninger, kan være med til at gøre en forskel for andre. Sammen skaber vi virkelige forandringer med virkelige produkter.

Elev i Novo Nordisk

Novo Nordisk har et elevprogram med rigtig mange muligheder. Vi synes selv, at det er blandt landets bedste. Ønsker du at vide mere om, hvad vi tilbyder, hvem vi søger samt tips til din ansøgning?

Uddannelsesoversigt

Ønsker du at vide mere om vores uddannelser?

Om Novo Nordisk

Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 95 år har stået for innovation og lederskab indenfor diabetesbehandling. Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 41.600 medarbejdere i 80 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande.

Kontakt

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på:

Youtuberen Julie har besøgt Novo Nordisk og nogle af vores elever til en snak om uddannelse og fremtiden