Hos Novo Nordisk er vi mere end 50.000 engagerede medarbejdere verden over, og vi vil elske at have dig med på vores hold. Som elev/lærling/praktikant hos Novo Nordisk hjælper du os med at udvikle medicin til mennesker med kroniske sygdomme - og dermed til at give dem et bedre liv.

Når man starter som elev/lærling/praktikant i Novo Nordisk, er det kun naturligt at være nysgerrig. Hvem er mine nye kollegaer? Hvad kommer jeg til at lære? Hvad får jeg ud af det i sidste ende? Gennem din uddannelse vil du få svar på alle disse spørgsmål. For hos Novo Nordisk får du nemlig en uddannelse i verdensklasse, der klæder dig på til din fremtidige karriere på den bedst mulige måde. 

Hos Novo Nordisk respekterer vi dig som person. Derfor stoler vi også på dine evner, og vi giver dig ansvar og mulighed for at teste dig selv. Gennem spændende, varierende arbejdsopgaver giver vi dig de bedste forudsætninger for at nå de mål, du gerne vil nå. Novo Nordisk vægter faglighed, personlighed og udvikling højt. Derfor står du aldrig alene. Du arbejder på lige fod med dine kollegaer, der altid står til rådighed, hvis du har brug for hjælp.  

Vi tror ikke på, at ens uddannelse kun skal foregå på skolebænken. Derfor vil du også være ude i virksomheden - både for at få erfaring, men også for at få føling med hvad du kommer til at arbejde med efter endt uddannelse. Der vil altid være støtte fra din personlige vejleder, så du aldrig står alene. Drømmer du om at efteruddanne dig? Så har du (afhænging af hvilken uddannelse du går på) også muligheden for at gå til engelsk i din arbejdstid eller supplere din uddannelse med akademimerkonomuddannelsen eller HD.

For at sikre en god start, vil du i begyndelsen af din uddannelsestid deltage på et to dages intensivt introforløb. Det er starten på et stort netværk, som bliver værdifuldt for dig.

Vi har brug for landets bedste unge hjerner og hænder inden for administration, forskning, produktion og meget mere, som alle har lyst til at skabe en forskel for andre mennesker. Vi søger derfor elever/lærlinge/praktikanter, der er loyale teamplayers, der kan samarbejde og udfordre. Elever/lærlinge/praktikanter der er parate til at tage ansvar fra første dag, og som arbejder seriøst og grundigt med deres opgaver. Til gengæld bliver du en del af en af de bedste arbejdspladser med højt til loftet og plads til at udvikle dig.

Du kan finde nærmere oplysninger om minimumskrav under de enkelte beskrivelser af hver uddannelse, klik her

Hvad end du brænder for, er du mere end velkommen hos Novo Nordisk. Vi trives nemlig med passionerede folk, og passionerede folk trives med os. Det er derfor kun et ekstra plus, hvis du har gjort dig erfaringer fra udlandsophold, fritidsjob eller har været aktiv i foreningslivet. Vi støtter dig i det, du brænder for, og hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed.

Selvom du er den helt rette til jobbet på papiret, vil vi rigtig gerne vide mere om, hvem du er. Det er derfor vigtigt, at du kommer hele vejen rundt om dig selv i din ansøgning.

Som elev/lærling/praktikant i Novo Nordisk skal du både fungere fagligt og socialt i et team. Vi vægter derfor hjerte og hjerne lige højt, når vi læser din ansøgning.

Før du begynder at skrive ansøgningen, er det en god idé at tænke over følgende spørgsmål:

  • Hvad er Novo Nordisk for en virksomhed?
  • Hvorfor skal Novo Nordisk vælge netop dig?
  • Hvordan er du som person?
  • Har du haft fritidsjob eller været ude at rejse?
  • Hvad er dine ønsker for fremtiden?
  • Hvad er dine forventninger til jobbet som enten elev, lærling eller praktikant?
  • Hvad drømmer du om efter uddannelsesforløbet?

Selve ansøgningen må maksimalt fylde én side, men dit CV må gerne fylde mere. Husk at din ansøgning skal matche jobbeskrivelsen og tjek, at din uddannelse svarer til minimumskravene.