Vi søger lige nu operatører til produktionsdelen af Novo Nordisk.

Vores operatørteams vokser pga. nye spændende projekter og udvidelse af vores produktionssites i Storkøbenhavn, i Kalundborg og i Hjørring. Derfor har vi brug for nye kollegaer, der er fulde af initiativ og handlekraft, og som bliver motiveret af teamwork med gode kollegaer. Hvis du også trives med at arbejde efter faste procedurer og føler dig hjemme i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende, så er et job som operatør i Novo Nordisk Product Supply måske noget for dig. 

Product Supply er ansvarlig for forsyningen af alle markedsførte og fase III udviklingsprodukter inden for behandlingerne af diabetes, svær overvægt og andre alvorlige kroniske sygdomme. Vi beskæftiger over 14.700 medarbejdere globalt fordelt på 15 produktionssites. I Danmark har vi produktionssites i Bagsværd, Hillerød, Kalundborg, Gentofte, Måløv, Køge og Hjørring.

Som operatør i Product Supply vil dit job bestå i at betjene produktionsudstyret, sikre at produktionen kører gnidningsfrit og sørge for, at produkterne lever op til kvalitets- og myndighedskrav. Du efterlever disse krav ved at dokumentere og kontrollere dit arbejde. Du vil selvfølgelig løbende få oplæring og deltage i relevante kurser, der ruster dig til opgaverne og er med til at styrke både din faglige og personlige udvikling. Det er vigtigt at du kan arbejde både selvstændigt og ikke mindst i team, da samarbejde med kollegaer fra andre dele af Product Supply er en central del af jobbet. 

Du er som operatør med til at sikre vores produktion, som de fleste steder kører i døgndrift året rundt. Derfor skal du også være indstillet på at arbejde på 3-holdsskift med skiftevis dag-, aften- og nattevagter – også i weekender og på helligdage. 

Dokumentation er en stor del af vores hverdag som medicinalvirksomhed. Derfor har vi også krav og specifikationer til dig, når du søger job hos os. For at kunne arbejde som operatør i Novo Nordisk skal du:

  • Fremvise eksamenskarakterer i dansk, matematik og engelsk på minimum 9. klasses niveau (folkeskole)
  • Eller fremvise dokumentation / svendebrev for uddannelse som eksempelvis industrioperatør, procesoperatør, håndværker eller ligende

Når du ansøger vil vi bede dig om at uploade:

  • Dit CV
  • Eksamensbevis eller svendebrev

Har du spørgsmål til operatørrollen, krav eller andet, er du velkommen til at kontakte os på mail: operatorDK@novonordisk.com. Hvis du ønsker at ringe, kan du finde telefonnummer på relevante kontaktpersoner i de enkelte jobopslag.

Siden Novo Nordisk blev grundlagt i Danmark i 1923 med fokus på diabetes, har vi udviklet os til at være en af verdens førende lægemiddelvirksomheder. I Novo Nordisk ønsker vi at skabe forandring for at bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme. For at opnå dette går vi forrest i kampen for at udvikle innovativ medicin, udbrede adgangen til vores lægemidler og forebygge og i sidste ende helbrede sygdomme.

Lad os sammen sikre produktionen og forsyningen af livsvigtig medicin til flere millioner patienter.