Job agent

Du har nu tilmeldt dig vores job agent!

Du vil modtage din første e-mail så snart der foreligger relevante jobmuligheder, som svarer til dine præferencer/kriterier. I mellemtiden kan du se på nedenstående liste over ledige stillinger eller du kan se mere om hvordan det er at være en del af Novo Nordisk.

Faq

Folk spørger os ofte

Når du har ansøgt om en stilling, kan du følge status for rekrutteringsprocessen ved at logge på din profil og vælge Ansøgte Stillinger.

For at få adgang til din profil uden for ansøgningsprocessen skal du vælge et sted på websitet og klikke på Ansøg nu (Apply now).  Når du klikker på Ansøg nu (Apply now), dirigeres du til jobsiden, hvor du kan vælge Vis profil (View Profile) på den øverste menulinje, logge på og åbne harmonikaen Ansøgte stillinger (Jobs applied)

Når du har logget på, kan du se de(n) stilling(er), du har ansøgt om, din(e) ansøgning(er) og status for din(e) ansøgning(er).  

Ja, du kan redigere det CV, der ligger på din profil, så længe din profil forbliver aktiv i systemet.

Når du er logget ind på din profil, kommer du hen på kandidatprofilskærmbilledet, hvor du kan vælge Mine Dokumenter (My Documents).

Her kan du uploade fra en enhed, Dropbox eller Google-drev.  Bemærk, at du kun kan have ét CV liggende ad gangen.

Når du har søgt en stilling hos Novo Nordisk, vil du modtage en automatisk meddelelse om, at din ansøgning er modtaget.

Talent Acquisition vil gennemgå dit CV og din interesse sammen med kravene til stillingen.  Hvis der er interesse for at få dig videre i processen, vil du blive kontaktet af en Novo Nordisk Talent Acquisition-repræsentant vedrørende de næste skridt. 

Som en påmindelse kan du altid få vist status for din ansøgning ved at gå ind på Vis profil (View Profile) og vælge Ansøgte stillinger (Jobs Applied).  

Talent Acquisition kommunikerer med kandidater i forskellige faser af rekrutteringsprocessen. I de fleste tilfælde vil kandidaterne som minimum modtage en e-mail om deres ansøgning.

Du kan altid få vist din ansøgningsstatus, når du logger på systemet, og vælge Vis profil (View Profile) og ved at vælge Ansøgte stillinger (Jobs Applied).