Vi har fingeren på pulsen, og vi er i konstant udvikling. Vil du med os? Bliv klejnsmedlærling hos Novo Nordisk. 

På denne side har du mulighed for at lære mere om Novo Nordisk og uddannelsen, som kan give dig et indblik i hverdagen hos os.

Vi sørger for, at din læretid bliver et godt springbræt for din videre karriere.

Du har en naturlig interesse for processer og anlæg. Du elsker at arbejde med hænderne, og du er ikke bange for at tage ansvar og komme med nye idéer. Det er nemlig dig, der er med til at bære fremtiden i Novo Nordisk. For at du kan få en læreplads som klejnsmed, skal du have gennemført EUX grundforløb 2 eller det almindelige grundforløb 2 fra en teknisk skole med speciale som smed.

Som klejnsmedlærling indgår du i et team af topmotiverede mennesker, der arbejder med vedligeholdelse af de procesanlæg, der er med til at bære Novo Nordisk. Du kommer til at arbejde med svejseopgaver, montering af procesudstyr og meget andet, så du skal være omstillingsparat og være nysgerrig efter at lære nye ting. Derudover er der en del tværfagligt arbejde med de andre grupper på Novo Nordisk, så du vil helt sikkert komme til at få en bred berøringsflade - og en masse relevant erfaring.

Du bliver tilknyttet en færdiguddannet klejnsmed, som sørger for din faglige oplæring og instruerer dig i, hvordan du bruger de forskellige maskiner.

Når du begynder på uddannelsen, bliver du inviteret på en introduktionstur. Her kan du lære de andre elever at kende. Senere i uddannelsen kommer du på et kursus i teambuilding, hvor du lærer en masse om samarbejde. I Novo Nordisk er det nemlig en af de vigtigste evner for en medarbejder.

Elevtiden varer 3½-4 år og skifter mellem praktik i virksomheden og skoleophold.

Som klejnsmedlærling får du et godt fundament for din fremtidige karriere. Har du hænderne skruet godt på, er der masser af spændende muligheder.

Minimumskrav

Grundforløb 2 med med speciale som smed

Varighed

EUD: 3,5 år

EUX: 4 år

Startdato

1. februar og 1. september

Ansøgningsfrist

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår vi næste gang skal ansætte klejnsmedslærlinge.​