Vi har fingeren på pulsen, og vi er i konstant udvikling. Vil du stå med os? Bliv kontorelev hos Novo Nordisk. 

På denne side har du mulighed for at lære mere om Novo Nordisk, uddannelsen og møde nogle af vores elever, som kan give dig et indblik i hverdagen hos os. 

Vi sørger for, at din læretid bliver et godt springbræt for din videre karriere.

Drømmer du om at blive kontorelev? Vil du udfolde dit talent i en virksomhed med højt til loftet? Hvis du enten har en eksamen fra HHX, EUX-business, STX eller HF samt EUS5, og du har lyst til at arbejde med spændende opgaver, så skal du blive kontorelev hos Novo Nordisk.

Jobbet som kontorelev har nogle rutiner, du skal lære, men så snart de er på plads, er der altid nye og spændende opgaver i vente.

Vi forventer:

  • Vi er en international virksomhed, så det er et krav at du har engelsk på A- eller B-niveau.
  • Du har kendskab til de fleste programmer i Office-pakken, f.eks. Word, Excel og PowerPoint. Resten lærer vi dig.
  • Du er selvstændig, initiativrig og ansvarsfuld, og du har lyst til at være en del af et team, hvor vi hjælper hinanden. 

Desuden er det vigtigt for os, at du hurtigt kan vænne dig til nye arbejdsdage, da vi er en virksomhed i konstant udvikling. Denne udvikling rummer mange spændende muligheder, så hvis du har lyst til at være en del af et dynamisk hold, skal du helt sikkert sende en ansøgning.

Hvad end du optimerer dine rutiner eller deltager i kreativ idéudvikling, får du en travl og spændende hverdag hos Novo Nordisk. Uanset hvilken afdeling du kommer ud i, er du altid velkommen til at byde ind med dine egne idéer og tanker. Vi elsker nemlig, når vores elever er engagerede. Hvis du tager ansvar, så lytter vi. På den måde hjælper vi hinanden til at blive endnu bedre dag for dag.

Gennem dit ophold på skole og i praktik får du lov til at prøve kræfter med forskellige opgaver, og vores dygtige elevvejledere står klar til at støtte dig i din personlige og professionelle udvikling. Du har gennem hele forløbet indflydelse på din egen uddannelse. Vi tror nemlig på, at forandring skaber udvikling, så vi er hele tiden åbne for nye idéer.

Du vil have flere opfølgningssamtaler mellem dig og din vejleder. Dette sikrer, at din uddannelsesplan bliver fulgt, og at du føler dig godt tilpas i Novo Nordisk og i din afdeling.

Novo Nordisk har mange elever, så dit netværk bliver stort. Flere gange om året afholder vi arrangementer for dig og de andre elever. Senere i uddannelsen kommer du på et aktivt læringskursus, hvor du lærer en masse om samarbejde, hvilket er en essentiel del af arbejdslivet hos Novo Nordisk.

Elevtiden er 2 år. Efter det kan du enten vælge at prøve dig selv af i en anden virksomhed eller søge ansættelse i Novo Nordisk, hvor vi selvfølgelig vil være meget glade for at have dig. 

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere udvikler sig – både personligt og professionelt. Vi støtter derfor gerne din videreuddannelse, så du f.eks. kan læse HD eller akademimerkonom. Du kan også komme på kursus i Excel, FrontPage, engelsk og meget andet, hvilket giver dig bedre muligheder, når du skal søge job.

Minimumskrav

HHX, EUX-buisness eller STX, HF samt EUS5

Varighed

2 år af 3 rotationer

Startdato

1. februar og 1. september

Ansøgningsfrist

Næste gang vi skal ansætte kontorelever igen er til 1. september 2025/ 1. februar 2026. Stillingsopslaget vil være synligt omkring december 2024.