Forandring

Gennem stemmerne fra en far, en søn og en datter af vores medarbejdere, udfolder historien om Novo Nordisk sig i den larmende trafik i Varanasi i Indien, på det glitrende ocean udenfor South Carolina og i en stille skov i Danmark.

 

Se videoen og oplev hvordan vi skaber forandring for personer, der lever med diabetes og  andre alvorlige kroniske tilstande.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk ønsker vi at skabe forandring for at bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme.

Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 90 år har stået for innovation og lederskab indenfor diabetesbehandling. Dette langvarige engagement har givet os de erfaringer og kompetencer, som i dag gør det muligt også at hjælpe med at bekæmpe andre alvorlige kroniske tilstande: hæmofili, vækstforstyrrelser og fedme.

Novo Nordisk, som har hovedsæde i Danmark, beskæftiger omkring 43.500 medarbejdere i 80 lande og markedsfører sine produkter i flere end 170 lande.

  

Vores virksomhedskultur

Novo Nordisk Way beskriver, hvem vi er, hvor vi skal hen, og hvordan vi arbejder

Hver eneste medarbejder er
ansvarlig for at handle i overens-stemmelse med Novo Nordisk Way og for at hjælpe hinanden med at forstå hvad det betyder i praksis.

Novo Nordisk Way

  

En passion for at hjælpe mennesker

Novo Nordisk’s historie går mere end 90 år tilbage

Det begyndte, da August Krogh, en Nobel prisvindende professor ved Københavns Universitet, besluttede,  at han ville starte produktion af et revolutionerende nyt lægemiddel kaldet insulin.

Novo Nordisk's historie 

 

Opdateret: 18. august 2020

Novo Nordisk founders

 

Læs om grundlæggerne:
August og Marie Krogh, Hans Christian Hagedorn, August Kongsted samt Harald og Thorvald Pedersen.

Grundlæggerne