Novo Nordisk Way

Novo Nordisk Way er de guidende principper, der ligger bag alle beslutninger, vi tager. Novo Nordisk Way beskriver, hvem vi er, hvor vi skal hen, og hvilke værdier der kendetegner vores virksomhed. Den sætter en klar retning for vores forretning og vore medarbejdere.

Den er et løfte, som vi giver hinanden – og til de mange patienter over hele verden som stoler på vore produkter for at kunne leve hele og sunde liv.

Novo Nordisk Way er vores vej

I 1923 indledte vores danske grundlæggere en rejse for at ændre diabetes. I dag er vi tusindvis af medarbejdere over hele verden, som har engagementet og kompetencerne til at gå forrest i kampen for at overvinde diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme.

  • Vi vil være ledende inden for alle de sygdomsområder, hvor vi er aktive.
  • Vores primære fokus er at forske i og udvikle innovative biologiske lægemidler og gøre dem tilgængelige for patienter overalt i verden.
  • Ved at sikre forretningens vækst og levere konkurrencedygtige økonomiske resultater, kan vi hjælpe patienter til at få et bedre liv, tilbyde et attraktivt afkast til vores aktionærer og bidrage til de fællesskaber, vi indgår i.
  • Vores forretningsfilosofi er at sikre balance mellem økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn – vi kalder det ’den tredobbelte bundlinje’.
  • Vi er åbne og ærlige, ambitiøse og ansvarlige, og vi behandler alle med respekt.
  • Vi giver vores medarbejdere mulighed for at udnytte deres potentiale.
  • Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og forretningsetik.

Hver eneste dag skal vi træffe svære valg og hele tiden tage hensyn til, hvad der i det lange løb er bedst for patienter, medarbejdere og aktionærer.

Vi kalder det Novo Nordisk Way.

 

Opdateret: 01. november 2017