Novo Nordisk og diabetes

Vores mål er at bekæmpe diabetes ved at finde frem til bedre måder at forebygge, opdage og behandle sygdommen på. For at nå vores mål arbejder vi aktivt på at fremme samarbejdet med sundhedspersonale, patientforeninger og personer med diabetes.
 

Novo Nordisk er ledende i verden

Novo Nordisk er førende inden for diabetesforskning og står bag udviklingen af hovedparten af de insuliner, som anvendes i dag. Vi har det bredeste sortiment af produkter til behandling af diabetes herunder basal-, måltids- og mixinsuliner samt GLP-1 analoger.
 

Novo Nordisks insulinsortiment

Diabetes er en individuel sygdom, og med Novo Nordisks produkter og brugervenlige injektionssystemer, er det muligt at imødekomme individuelle behov.
 


 

DK19TSM00041 10 September 2019


Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er en interesseorganisation, der siden 1940 har støttet børn og voksne med diabetes og deres pårørende.

Læs mere her
 

Novo Nordisk har støttet produktionen af en række film, som informerer generelt om diabetes. Du finder filmene på SundhedsTV, som er et videobaseret samlingssted for information om sundhed og sygdom fra fagfolk, patienter og pårørende.