Vil du være med til at skabe forskelle, der ændrer andres liv? Du er ikke den eneste. Herunder kan du møde
nogle af de mennesker/elever/lærlinge hos Novo Nordisk, der hver dag arbejder for at gøre en forskel.

Jeg brænder for at skabe udvikling. Og det får jeg lov til hos Novo Nordisk. Det giver mig blod på tanden at vide, at jeg kan blive ved med at udvikle mig og blive bedre.

Jeg har altid godt kunnet lide at hjælpe andre mennesker. Det må man sige, at jeg gør hos Novo Nordisk. De ting vi sammen skaber hos Novo Nordisk, de ændrer liv. Og det er jeg en del af. For eksempelt når jeg står ved en pakkemaskine, der er med til at producere medicin. Når det hele bare kører, så får jeg den der gode følelse, for så ved jeg, at der produceres noget, der hjælper andre.

Som elev og ansat hos Novo Nordisk går det sociale og faglige op i en højere enhed. Der er mange medarbejdere, men der er et unikt kollegialt miljø og et fedt fællesskab. Den faglige del er også vigtig, og det er en stor drivkraft for mig at være i en rolle, hvor jeg føler, at jeg får ansvar.

Arbejdet med at bygge og sikre at større maskiner kører, er essentielt for at produktionen fungerer optimalt. Det giver mit arbejde mening, at jeg rent faktisk gør en forskel for andre mennesker, som er livsnødvendig. Og derfor går jeg hver dag glad hjem fra arbejde.

Som laborantpraktikant hos Novo Nordisk arbejder jeg med leverceller og analyserer og resultatbehandler dem. Først i min elevtid var jeg meget afhængig af andre, men heldigvis er man en del af et stort team, og nu kan jeg bare selv gå i gang med mine opgaver. Det vidner bare lidt om den tro, der er på elever og praktikanter hos Novo Nordisk, og det har udviklet mig og gjort mig mere selvstændig.

Jeg går glad hjem hver dag, når jeg har en fornemmelse af, at de forsøg jeg laver, er på rette vej. Det er enormt givende.. Og alt det har skabt rammer for den udvikling, jeg gennemgår på min uddannelse hos Novo Nordisk.

Jeg bliver hver dag mødt af søde, dejlige og imødekommende kollegaer hos Novo Nordisk, samtidig med at jeg i mit arbejde med administration oplever en professionalisme, som jeg rigtig godt kan lide. Dertil synes jeg, at det fedt at kunne gå på arbejde og være med til at ændre verden for millioner af mennesker.

 

For mig er det indbydende at være hos Novo Nordisk, da der er mange affiliates rundt omkring i verden. Jeg er nemlig utrolig eventyrlysten og drømmer derfor om blive hos Novo Nordisk efter uddannelsen.