Har du hænderne skruet rigtigt på, og har du lyst til at arbejde i global virksomhed, hvor det er vigtigt at have fingeren på pulsen? Så vær med, og bliv datateknikerlærling hos Novo Nordisk!

Vi sørger for, at din læretid bliver et godt springbræt for din videre karriere.

Som datateknikerlærling har du en naturlig interesse for servicering af netværk og systemer. Du elsker at udvikle, og så er du nysgerrig efter at suge ny viden til dig.

For at du kan komme i betragtning til en læreplads som datatekniker i Novo Nordisk, skal du have gennemført grundforløb 2 i Data og Kommunikation som EUX eller EUD fra en teknisk skole.

Til hverdag kommer dine daglige opgaver bl.a. til at bestå af opsætning, konfiguration og fejlretning af computere, systemer og netværk. Med andre ord bliver din fornemmeste opgave at sørge for at vores it systemer, udstyr og netværk kører som smurt, så vi sikrer, at vores kunder får deres medicin til tiden og problemfrit.

Når du begynder som lærling hos os, bliver du en del af et solidt team, der har din udvikling for øje, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig både fagligt og personligt. 

Desuden lærer du de andre elever og lærlinge i Novo Nordisk at kende, idet du bliver en del af en større elevgruppe.

Som del af din lærlingetid sørger vi for, at du bliver bekendt med forskellige afdelinger, og at du tilegner dig viden om, hvordan deres arbejdsgange og systemer fungerer, så du får en grundlæggende viden på tværs af Novo Nordisk. 

Senere i uddannelsen kommer du på et kursus i teambuilding, hvor du lærer en masse om samarbejde. For i Novo Nordisk er det nemlig en af de vigtigste evner for en medarbejder.

Som datateknikerlærling veksler du mellem praktik i Novo Nordisk og skoleophold på teknisk skole.

 

Minimumskrav

Grundforløb 2 med speciale i data og kommunikation

Varighed

EUD: 4,5 år

EUX: 5 år

Startdato

1. september & 1. februar

Ansøgningsfrist

Næste gang vi skal ansætte datateknikerlærlinge igen er til 1. februar 2025. Stillingsopslaget vil være synligt omkring september 2024.