Hvorfor Novo Nordisk?

Hvorfor Novo Nordisk?

Novo Nordisk er Danmarks største internationale medicinalvirksomhed med hovedkontor i Danmark. Vi beskæftiger ca. 41.600 medarbejdere i 80 forskellige lande og markedsfører vores produkter i mere end 170 lande. Vi har mere end 95 års erfaring og viden, der gør det muligt for os at hjælpe andre hver evig eneste dag. Det er dét, der driver os i vores arbejde; at kunne skabe produkter, der gør en betydelig forskel for andre mennesker.

Mødet mellem passion og faglig udvikling

Vores hverdag er bygget på innovation, ekspertise og viden, der i sidste ende skal sikre, at vi altid bestræber os efter at gøre det bedste - lige fra forskning til fremstilling og salg. En karriere hos Novo Nordisk kan forandre liv. Og du kan være med til at gøre en forskel for millioner af mennesker og samtidig give dig selv en verden af muligheder. Hos Novo Nordisk bliver du nemlig en del af en international arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Elev i et globalt miljø

Hvis du har spørgsmål til vores elevstillinger eller bare er interesseret i at høre mere om de forskellige uddannelser, er du velkommen til at kontakte os på elever@novonordisk.com. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som elev i Novo Nordisk.

Mød vores ambassadører

Vil du være med til at skabe forskelle, der ændrer andres liv? Du er ikke den eneste. Herunder kan du møde nogle af de mennesker/elever/lærlinge hos Novo Nordisk, der hver dag arbejder for at gøre en forskel.

Mathias, Procesoperatørelev

Mød Mathias, der er procesoperatørelev, og få indblik i hans spændende hverdag.

Michala, Laborantpraktikant

Mød Michela, der er laborantpraktikant, og få indblik i hendes spændende hverdag.

Mie, Kontorelev

Mød Mie, der er kontorelev, og få indblik i hendes spændende hverdag.

Frederik, Automatiktekniker

Mød Frederik, der er automatiktekniker, og få indblik i hans spændende hverdag.

Ansøg ledige stillinger

En livsændrende karriere

Hos Novo Nordisk deler vi den samme passion; at ændre andres liv. Vi er altid på udkig efter medarbejdere, som også deler den passion, og som kan bringe nye måder at tænke på ind i virksomheden. Vi har nemlig brug for landets bedste hjerner og hænder til at skabe en forskel. Vil du have en life-changing career?
 

Find ledige stillinger

Her kan du finde jobmuligheder og søge ledige stillinger i Novo Nordisk.