Vi er en global lægemiddelvirksomhed, der blev grundlagt i 1923 med hovedkontor lige uden for København.

Vores formål er at drive forandring for at bekæmpe alvorlige kroniske sygdomme som svær overvægt og sjældne blodsygdomme og endokrine sygdomme.

Det gør vi ved at stå i spidsen for videnskabelige gennembrud, udvide adgangen til vores lægemidler og arbejde på at forebygge og i sidste ende helbrede de sygdomme, vi behandler.

Vi beskæftiger mere end 64.000 personer på 80 kontorer rundt om i verden og markedsfører vores produkter i 170 lande.

Vi er en stolt life science-virksomhed, der hver dag arbejder for at udvikle bedre behandlinger til mennesker, der lever med en alvorlig kronisk sygdom. 

Vores branche er dynamisk. Og den videnskabelige forståelse af de sygdomme, vi behandler, og de mennesker, der lever med dem, bliver bedre dag for dag. Dette er en konstant påmindelse om, at det, der har bragt os derhen, hvor vi er i dag, ikke nødvendigvis er det, der vil give os succes i fremtiden. 

Som arbejdsgiver anerkender vi behovet for at eksperimentere og stræbe efter mangfoldighed og inklusion for at kunne træffe bedre beslutninger ved at sikre, at flere forskellige perspektiver tages i betragtning.

Sammen er vi livsforandrende. 

Vi nægter at lade vores virksomheds succes være defineret af det støt stigende antal personer, der lever med alvorlige kroniske sygdomme som type 2-diabetes og svær overvægt.

Vi glæder os ikke over de lidelser og prøvelser, som mennesker, der lever med en kronisk sygdom, står over for. I nogle lande er det den økonomiske byrde i at yde eller få adgang til lægehjælp, der bringer mennesker i fare for helbredsmæssige komplikationer.

Vi er fast besluttet på at hjælpe samfund med at bekæmpe diabetes, og vores strategi er klar - fremskynd forebyggelse af type 2-diabetes og svær overvægt og giv adgang til prismæssig overkommelig behandling for sårbare patienter i alle lande.

Vores succes vil blive defineret ved de løsninger, vi tilbyder, og sundheden og trivslen hos de mennesker og samfund, der nyder godt af dem.

Læs mere om vores strategi for at bekæmpe diabetes.

Vi er den første medicinalvirksomhed, der bruger 100% vedvarende energi i alle vores globale produktionsanlæg. Vi er stolte, men også motiverede til at gå endnu længere.  

Med vores Circular for Zero-strategi starter vi en rejse for at opnå nul miljøpåvirkning i alle vores forretningsaktiviteter.

Vi vil samarbejde proaktivt med leverandører for at reducere miljøpåvirkningen i hele vores forsyningskæde, reducere CO2-emissionen fra alle vores aktiviteter samt transport og løse udfordringen med affald af udtjente produkter for at eliminere spild.

Følg vores rejse for at opnå nul miljøpåvirkning

Vi arbejder tæt sammen med førende universiteter og biotekvirksomheder over hele verden for at samarbejde og fremskynde nye opdagelser af lægemidler.

Vi søger løbende nye partnere, med hvem vi deler komplementære kompetencer og gensidige interesser, og deler åbent nye peptid- og proteinanaloger samt antistoffer til præklinisk forskning.

Vi tilbyder nem og fri adgang til udvalgte og velbeskrevne stoffer af høj kvalitet til nysgerrige og passionerede forskere fra hele verden.

Insulin Novo reklame i 1930.

Vores historie starter i 1923, da to små danske virksomheder startede produktionen af det revolutionerende nye lægemiddel insulin, der netop var blevet opdaget af to canadiske forskere.

Da de endelig besluttede at fusionere i 1989, skabte de Novo Nordisk, en virksomhed, der har ekspanderet hurtigt lige siden med førerposition inden for diabetes-, overvægts-, hæmofili- og væksthormonbehandling.

Få mere at vide om vores historie og erfaring med at forandre diabetes .

Novo Nordisk Way

The Novo Nordisk Way er et sæt vejledende principper, der ligger bag alle beslutninger, vi tager.  Det beskriver, hvem vi er, hvordan vi arbejder, hvad vi ønsker at opnå og sætter en klar retning for vores forretning og vore medarbejdere. I sidste ende er det et løfte, vi giver hinanden - og de millioner af patienter over hele verden, der har behov for vores produkter, for at kunne føre et rigt og sundt liv.

I 1923 begyndte vores danske grundlæggere en rejse for at forandre diabetes. I dag er vi tusindvis af medarbejdere over hele verden med den lidenskab, de kompetencer og det engagement, der skal til for at drive forandring og bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme.

  • Vi stræber efter at være førende inden for alle de sygdomsområder, hvor vi er aktive.
  • Vores vigtigste bidrag er at opdage og udvikle innovative biologiske lægemidler og gøre dem tilgængelige for patienter over hele verden.
  • Væksten i vores forretning og genereringen af konkurrencedygtige regnskabsresultater gør det muligt for os at hjælpe patienter til at leve et bedre liv, tilbyde et attraktivt afkast til vores aktionærer og bidrage til vores samfund.
  • Vores forretningsfilosofi er at skabe balance mellem økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn - vi kalder det "Den tredobbelte bundlinje".
  • Vi er åbne og ærlige, ambitiøse og ansvarlige og behandler alle med respekt.
  • Vi giver vores medarbejdere mulighed for at udnytte deres potentiale.
  • Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og forretningsetik.

Vi skal hver dag træffe svære valg og altid holde os for øje, hvad der er bedst for patienterne, vores medarbejdere og vores aktionærer i det lange løb.

Det er vores måde at gøre tingene på. Det er the Novo Nordisk Way.

Få mere at vide om at arbejde hos Novo Nordisk.