Opdagelse, udvikling og levering

I næsten 100 år har vi omsat de uopfyldte medicinske behov hos mennesker, der lever med en alvorlig kronisk sygdom, til innovative lægemidler og medicinsk udstyr som f.eks. vores insulinpenne. 

Vores eksisterende behandlinger er til gavn for millioner af mennesker i verden, der lever med diabetes, svær overvægt og sjældne blod- og endokrine sygdomme. 

Fra vores laboratorier til vores fabrikker opdager og udvikler vi innovative biologiske lægemidler og gør dem tilgængelige for patienter over hele verden.

Vores fokus er på de alvorlige kroniske sygdomme, der rammer hundreder af millioner af mennesker, og som er nogle af de mest presserende globale sundhedsmæssige udfordringer.

Ved at forene vores innovation og kommercielle ekspertise kan vi trække på den indsigt, vi har fået fra patienter og partnere, for på den måde at omsætte dristige idéer til livreddende og forebyggende lægemidler.

Vi foretager langsigtede investeringer i nye behandlinger og teknologier, herunder stamcellebaserede terapier, for løbende at fremme udviklingen af medicinsk udstyr og digitale sundhedsløsninger.

Safiatou Diallo bor i Guinea, har type 1-diabetes og er indskrevet i programmet "Changing diabetes hos børn".

Hvis en person med en kronisk sygdom ikke får den rette pleje og behandling eller slet ikke behandles, er der risiko for at udvikle livstruende komplikationer. For mennesker med diabetes kan det f.eks. være synstab , amputationer samt nyre- og hjerte-kar-sygdomme, som kan være dødelige.  

Sårbare samfund og lavindkomstlande rammes ofte hårdest. Omkostningerne og adgangen til lægebehandling kan være en uoverkommelig belastning for den enkelte, dennes familie og endda hele samfund.

Vores langsigtede ambition er at skabe adgang til billig diabetesbehandling  i alle lande for sårbare patienter, især børn med type 1-diabetes, som vil dø uden den rette pleje og behandling.

Vi investerer også i forebyggelse af kroniske sygdomme. Vores ambition er at forhindre, at over 100 millioner mennesker får type 2-diabetes inden 2045. 

Se, hvordan vi bekæmper diabetes.

Vi kan ikke besejre diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme alene. I vores forskning, udvikling, produktion og kommercielle drift samarbejder vi med partnere, der supplerer vores egen ekspertise.

Vi er altid på udkig efter nye muligheder med mennesker og organisationer, der er interesseret i at samarbejde med henblik på at ændre patienters liv. 

Læs mere om vores partnerskaber.

Nogle gange er den bedste vej til nye opdagelser gennem åbent samarbejde. Vi tror meget på dette. Med alt fra vores åbne innovationsudfordringer til deling af vores molekylære forbindelser til præklinisk forskning har vi til formål at skabe nye innovationsøkosystemer, der fremskynder ny medicinopdagelse og bedre digitale sundhedsløsninger. 

Udforsk vores verden af åben innovation.

Raghu Ramaswamy og Riyanka Dixit, Novo Nordisk Indien.